Våra tjänster

Det finns olika vägar till det perfekta leendet. Våra legitimerade tandläkare, sköterskor, tandhygienister och specialister erbjuder flera – vare sig det gäller förebyggande undersökningar, komplexa, funktionella ingrepp vid akuta besvär eller estetiska tandregleringar. 

Att ersätta förlorade tänder ger ökad livsglädje. Tandimplantat är en säker och permanent lösning som gör att du återfår känslan, utseendet och funktionen av ditt naturliga leende. 
Friska tänder är viktigt för ditt välbefinnande. Med lång erfarenhet av munhälsa erbjuder vi undersökningar och moderna behandlingar för ditt unika tandvårdsbehov.

För att ditt leende ska vara lika brett som friskt jobbar vi alltid med nya metoder och modern teknologi inom estetisk tandvård – där skalfasader är en stor del av vårt behandlingspanorama 

Har du skadat din tand? Med toppmodern digital teknik hjälper vi till att ersätta den med en stark och vacker keramisk krona. Resultatet: en perfekt tand, på bara en dag.

DENTILINE är en snabb och säker väg till ditt nya leende – en behandling med skenor tillverkade av certifierade tandtekniker, för effektiv, bekväm och nästan helt osynlig tandreglering.
Har dina tänder tappat lystern? Att återfå ett vitt och fräscht leende är både enkelt och snabbt med vår tandblekning. Vi specialgjuter tandskenor efter ditt unika leende.

Förebyggande kliniska undersökningar och behandlingar förbättrar din munhälsa; det minskar risken för karies, tandlossning och infektioner.

Med en effektiv laserbehandling – ett modernt, skonsamt och bekvämt sätt att laga tänderna på – slipper du otäcka borrljud och vibrationer under tandläkarbesöket.

Att känna obehag inför ett tandläkarbesök är vanligt. Vi har lång erfarenhet att behandla patienter med svår tandvårdsrädsla. Med personligt bemötande i en lugn miljö gör vi allt för att du ska känna dig avslappnad och bekväm.

Behöver du hjälp med ditt leende? Vi hjälper dig!

Inget leende är det andra likt. Boka tid direkt eller tala om vad du vill förändra, så utför vi en professionell utvärdering av vad som passar din situation bäst.