Våra tjänster

Det finns olika vägar till det perfekta leendet. Våra legitimerade tandläkare, sköterskor, tandhygienister och specialister erbjuder flera – vare sig det gäller förebyggande undersökningar, komplexa, funktionella ingrepp vid akuta besvär eller estetiska tandregleringar. 

Att ersätta förlorade tänder ger ökad livsglädje. Tandimplantat är en säker och permanent lösning som gör att du återfår känslan, utseendet och funktionen av ditt naturliga leende.

Boka en tid hos erfarna tandläkare i Malmö – från allmäntandvård till tandimplantat. Låt oss bidra till en munhälsa som du kan lita på livet ut.

Friska tänder är viktigt för ditt välbefinnande. Med lång erfarenhet av munhälsa erbjuder vi undersökningar och moderna behandlingar för ditt unika tandvårdsbehov.

För att ditt leende ska vara lika brett som friskt jobbar vi alltid med nya metoder och modern teknologi inom estetisk tandvård – där skalfasader är en stor del av vårt behandlings-panorama.

Har du skadat din tand? Med toppmodern digital teknik hjälper vi till att ersätta den med en stark och vacker keramisk krona. Resultatet: en perfekt tand, på bara en dag.

Med en effektiv laserbehandling – ett modernt, skonsamt och bekvämt sätt att laga tänderna på – slipper du otäcka borrljud och vibrationer under tandläkarbesöket.

Har dina tänder tappat lystern? Att återfå ett vitt och fräscht leende är både enkelt och snabbt med vår tandblekning. Vi specialgjuter tandskenor efter ditt unika leende.

Förebyggande kliniska undersökningar och behandlingar förbättrar din munhälsa; det minskar risken för karies, tandlossning och infektioner.

Förebyggande kliniska undersökningar och behandlingar förbättrar din munhälsa; det minskar risken för karies, tandlossning och infektioner.

Assistenten och koordinatorn Charlotte Schramm på Malmö Implantatgrupp förbereder sig inför en implantatbehandling tillsammans med tandläkaren Stefan Ohlsson.

Behöver du hjälp med ditt leende? Vi hjälper dig!

Inget leende är det andra likt. Boka tid direkt eller tala om vad du vill förändra, så utför vi en professionell utvärdering av vad som passar din situation bäst.