Laserbehandling

Med en effektiv laserbehandling – ett modernt, skonsamt och bekvämt sätt att laga tänderna på – slipper du otäcka borrljud och vibrationer under tandläkarbesöket.

Boka tid direkt
Vill du komma i kontakt med oss, få konsultation eller boka tid för besök?
FAQ

Vanligt ställda frågor

Skenorna har inte lika stor kapacitet att utföra vissa typer av förflyttningar av tänder som vid konventionell tandreglering.
Du behöver genomgå undersökning och behandla ev tillstånd som karies och tandlossning före utredning. Därefter görs en utredning. Utredningen är billig eftersom dental labbet som gör skenorna inte tar betalt för utredningen.
Skalfasader är en snabbare behandling men mha tandregleringen behöver vi inte slipa på tänderna och frisk tandsubstans kan på så sätt bevaras. Dessutom blir det många gånger ännu snyggare än skalfasader då tanden bevarar sin ursprungliga tjocklek och ytfärg.

Modern teknik för att bekämpa karies

Vi erbjuder att laga tänder med laser istället för med borr vilket underlättar för de patienter som är rädda och upplever stort obehag av de konventionella roterande instrumenten (borrarna). Att laga tänder med laserteknik kan oftast kännas mindre än med borr. Vi kan även behandla en del infektioner framgångsrikt med laserbehandling.

Tandläkare Stefan Ohlsson är utbildad i dental laserbehandling vid universitetet i Aachen 2005. 

Assistenten och koordinatorn Charlotte Schramm på Malmö Implantatgrupp förbereder sig inför en implantatbehandling tillsammans med tandläkaren Stefan Ohlsson.

Behöver du hjälp med ditt leende? Vi hjälper dig!

Inget leende är det andra likt. Boka tid direkt eller tala om vad du vill förändra, så utför vi en professionell utvärdering av vad som passar din situation bäst.