Tandblekning

Tandblekning i Malmö

Missfärgade tänder är en vanlig åkomma som är lätt att rätta till med tandblekning. Vi använder oss av HealthySmile™ för bästa resultat.

Vi utför hemblekning

Vad är hemblekning?

Hemblekning är en form av tandblekning som fungerar så att du besöker oss och vår tandhygienist specialgjuter tandskenor åt dig med HealthySmile™.

Vi använder HealthySmile™ för att på ett skonsamt och effektivt sätt bleka dina naturliga tänder.

Hur lång tid tar det?

Längden på behandlingen beror på hur mycket dina tänder behöver blekas men oftast får du ett bra resultat efter 3-8 användningar.

Före blekningen, går tandläkaren igenom vilket resultat du kan förvänta dig och om beläggningar måste putsas bort, före blekningen.

Om din tandläkare

Emil är erfaren allmäntandläkare med bred kompetens på tandblekning. Han har på kliniken utfört flertalet större behandlingar med lyckat resultat och nöjda patienter. Emil är erfaren med tandvårdsrädda patienter.

Erbjudande & Priser

Just nu har vi ett erbjudande för nya patienter som bokar tandblekning med blekskenor för 1 200 kr (ordinariepris 2 900 kr).

Erbjudande gäller för nya patienter som genomgår undersökning och gäller fram t.o.m. maj månad.

Behandlingen sker i våra moderna och rogivande lokaler som ligger centralt i Malmö på Friisgatan 31. Våra lokaler är handikappanpassade för att alla ska kunna få tillgång till våra behandlingar. Kontakta oss för mer information om tandimplantat via vårt kontaktformulär eller så ringer du på 040-97 57 57.