Tandblekning

Har dina tänder tappat lystern? Att återfå ett vitt och fräscht leende är både enkelt och snabbt med vår tandblekning. Vi specialgjuter tandskenor efter ditt unika leende.

Boka tid direkt
Vill du komma i kontakt med oss, få konsultation eller boka tid för besök?
FAQ

Vanligt ställda frågor

Nej det funkar bara på emalj. Polering kan istället utföras av fyllningar för att avlägsna missfärgningar.

Skenorna med blekmedel kostar 2900 kronor. Vill man endast köpa till nytt blekmedel kostar detta 200 kronor.

Tandblekning

Högestetiskt tandvård har vi märkt blivit allt mer populärt då många patienter kommer till oss med önskemål om att snygga till sina tänder då det för många kan upplevas skamligt om de synliga tänderna är missfärgade. Då kan vi erbjuda behandling med tandblekning.

Tandblekning utförs genom framställning av individuella blekskenor från ett företag som heter Healthy Smile som vi samarbetat länge med. Blekningen utförs således av patienterna själva med skenor och blekmedel. Tandblekningen måste enligt lag föregås av en undersökning. Blekningen är en väldigt säker behandling som ger fina resultat. Vi brukar rekommendera att man bleker tänderna ungefär två timmar per dag i cirka en veckas tid.

Därefter bör man se bra resultat. Direkt efter blekningen är tänderna som ljusast för att därefter under följande två till tre veckor stabilisera sig till en något mörkare färg. Dock blir det slutgiltiga resultatet ljusare än vad det var innan. Missfärgningar tenderar komma tillbaka på sikt och proceduren kan därför återupprepas enkelt och billigt genom att man som patient bara köper till lite blekmedel av oss och skenorna kan återanvändas om de fortfarande passar. Vanliga biverkningar är övergående ilningar i tänderna.

Assistenten och koordinatorn Charlotte Schramm på Malmö Implantatgrupp förbereder sig inför en implantatbehandling tillsammans med tandläkaren Stefan Ohlsson.

Behöver du hjälp med ditt leende? Vi hjälper dig!

Inget leende är det andra likt. Boka tid direkt eller tala om vad du vill förändra, så utför vi en professionell utvärdering av vad som passar din situation bäst.