Välkommen till
Malmö implantatgrupp!

Vad är vi specialinriktade på?

Tandimplantat

Tandimplantat

Tandimplantat används ofta för att ersätta svårt skadade eller förlorade tänder. Tandl. Stefan Ohlsson har mer än 30–års erfarenhet av tandimplantatbehandling, vad gäller både den kirurgiska och protetiska delen, och använder endast vetenskapligt väldokumenterade implantatsystem.

Estetisk Tandvård

Estetisk Tandvård

Vi behärskar flera olika metoder för att individuellt förbättra dina tänders utseende. Allt från blekning till skalfasader i komposit eller porslin. Eller traditionell kronbehandling i olika keramiska material.

Tandhygenist

Tandhygenist

En tandhygienist arbetar med förebyggande tandvård. Hon diagnostiserar tandköttsinflammation och tandlossning och ger dig även tips på hur du håller dina tänder friska och hål fria länge.

Porslinskronor

Porslinskronor

Porslinskronor fungerar som ett nytt skal till dina tänder och döljer det som spruckit, missfärgats, fyllts många gånger eller slagits av.

Porslinsfasader

Porslinsfasader

Tunna porslinsfasader är lösningen ifall du har problem med skadade, ojämna framtänder eller missfärgade tänder. Porslinsfasader även kallade skalfasader görs framförallt på framtänder som på ett eller annat sätt har skadats eller är ojämna.

Tandblekning

Tandblekning

I vissa situationer kan tandblekning vara ett enkelt alternativ till att behandla missfärgade tänder. Vi kan erbjuda ”kit” för hemmablekning, alt. Blekning på kliniken.

p1010184-2

Boka Din Tid Idag!

Öppettider

Måndag – Torsdag: 08:00 – 17:00

Fredag – Söndag: Stängt.

Kontaktformulär